Scholen kunnen leerlingen (uit de gemeenten Emmen, Coevorden of Borger-Odoorn) aanmelden voor onderzoek en/of behandeling van dyslexie. Ouders doen er goed aan eerst in overleg met school te treden. Pas nadat wij het door de ouder(s)/verzorger(s) in te vullen Formulier-A én het door school in te vullen Formulier-B beide hebben ontvangen, kunnen wij beoordelen of de aanvraag voor onderzoek en/of behandeling naar dyslexie op dit moment aan de hieraan gestelde criteria voldoet. Zonder deze informatie kunnen er helaas geen afspraken worden gepland!

Mocht de aanmelding niet aan de gestelde criteria van het Protocol Dyslexie blijken te voldoen, dan kan desgewenst en enkel op (specialistische) verwijzing van de huisarts, jeugdarts, een medisch specialist of het gemeentebureau De Toegang wel nader onderzoek plaatsvinden, maar zal over de eventuele aanwezigheid van dyslexie vooralsnog geen uitspraak kunnen worden gedaan.

Wij willen wij u vragen:


Met het invullen van het digitale aanmeldingsformulier meldt u uw kind aan voor onderzoek en/of behandeling inzake enkelvoudige of complexe dyslexie. Tot eventueel onderzoek kan pas worden besloten nadat wij ook het Aanmeldformulier-B van de school van uw kind hebben ontvangen.

Het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek, eerst met u als ouder(s)/verzorger(s), later ook met uw kind, gebeurt niet eerder dan na ontvangst en op volgorde van binnenkomst van beide aanmeldformulieren A en B, de digitale aanmelding en - indien van toepassing - een passende ‘verklaring van verwijzing’ van uw huisarts. (De verklaring voldoet aan de criteria die zorgverzekeraars hieraan stellen en is tevens bedoeld als een administratieve ontlasting van de huisarts. U krijgt deze verklaring desgewenst van ons toegestuurd. Daarna maakt u de afspraak met uw huisarts. Als uw huisarts met uw verzoek instemt stuurt u ons de ondertekende verklaring retour.)

Heeft u nog vragen? contactformulier

Aanmelden dyslexiezorg

Naam kind/jongere:*
Geboortedatum:*
Geslacht:*
Adres:*
Postcode:*
Plaats:*
Telefoonnummer:*
School:*
Groep:*
E-mail:*
Beste tijd/dagdeel om te bellen:
Ik zorg dat de gevraagde gegevens zo spoedig mogelijk bij PEP-Wiersma zijn:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden:*
Ik ga akkoord met de behandelingsovereenkomst:*
BSN kind (sofinummer):*
Documentnummer ID kind:
Deze lijst is ingevuld door:
Vragen en/of opmerkingen:

* Verplichte velden

Bezoekadres

Brinkenhalte 20
7812 HX Emmen 

tel. (0591) 632 823
fax (0591) 632 796

e-mail: info@pepwiersma.nl


KvK-nr.: 01154973
Praktijk-AGB-codes: 94001966, 94058905
Zorgaanbieder-AGB-code: 94002372

 

Openingstijden  (uitsluitend na telefonische afspraak)

Op maandag, dinsdag en woensdag kunt u ons telefonisch bereiken tussen 11.00 en 13.00 uur: (0591) 632 823 – daarbuiten kunt u 24 uur/dag 7 dgn/wk onze voicemail inspreken, zodat wij u desgewenst terug kunnen bellen.